Lektiehjælp i København

Vi tilbyder lektiehjælp  i København. Helt præcist sidder vi i Nansensgade i hyggelig lokaler. Her kan du få hjælp til de daglige lektier i dansk, matematik og engelsk. Har du brug for et særligt tilrettelagt forløb eller hjælp til eksamen, hjælper vi også med det. Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere eller læs om de forskellige undervisningspakker vi tilbyder.

  • Individuelle skræddersyede kurser

Vi tilbyder individuelle skræddersyede kurser i dansk, matematik, historie og samfundsfag. Her har du mulighed for at få et intensivt kursus i et enkelt eller flere fag i særlige emner eller områder, som du mangler færdigheder i. I samarbejde med dig, udarbejder vi en plan, der tager udgangspunkt i det du kan, og det du gerne vil kunne.

  • Læsegrupper

Vi tilbyder læsegrupper til alle, der gerne vil blive bedre læsere. Her har du mulighed for at sidde sammen med andre i mindre grupper og læse, med særligt fokus på forskellige læsestrategier, der gør dig til en mere sikker og hurtigere læser. Du får en bedre forståelsesramme for læsningens betydning for tilegnelse af viden og skriftsprogets udvikling. Gode læsestrategier gør dig til en bedre sprogbruger.

  • Eksamenshjælp

Vi tilbyder eksamenshjælp til dig der har brug for hjælp til at udarbejdelse af problemformulering, strukturering af opgaveskrivning, hjælp til forståelse af opgavekrav og hvilke forventninger der er til at løse en opgave. Derudover kan du få hjælp til specifikke faglige områder og gode råd til at håndtere eksamensangst.